Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pre korišćenja našeg veb-sajta (superbazaar.tv) pažljivo pročitate sledeće Uslove korišćenja. Svaka poseta našem veb-sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove Uslove korišćenja pročitali i da se u potpunosti slažete sa njima. Ukoliko su oni za Vas iz bilo kog razloga neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite naš veb-sajt.

Poručivanje proizvoda

Porudžbinu jednog ili više proizvoda možete napraviti (1.) jednostavnim dodavanjem proizvoda u korpu i unosom podataka za dostavu, (2.) pozivom na 063-52-65-37 (PON-PET 08-16h, SUB 08-13h), (3.) kontaktiranjem naših profila na društvenim mrežama ili (4.) putem mejla na prodaja@superbazaar.tv

Nakon poručivanja možete izvršiti izmenu ili otkazivanje porudžbine putem mejla na prodaja@superbazaar.tv ili pozivom na 063-52-65-37(PON-PET 08-16h, SUB 08-13h), ali samo do trenutka slanja porudžbine.

Takođe, poručivanjem dajete saglasnost za kontakt putem svih raspoloživih kanala komunikacije koje ste nam ostavili.

Cene proizvoda

Sve cene na našem veb-sajtu su navedene u dinarima (RSD) i sve akcijske cene važe samo dok su prikazane na našem veb-sajtu.

Kupoprodajni ugovor između prodavca (nas) i kupca (Vas) je sklopljen od trenutka kreiranja porudžbine i od tog trenutka su sve cene i ostali uslovi kupovine fiksni i vrede kako za prodavca (nas) tako i za kupca (Vas).

Dostava paketa

Od trenutka poručivanja, porudžbina se priprema za slanje i prvog sledećeg radnog dana paket se predaje kurirskoj službi (D Express, Postxpress, AKS). Nakon toga kurir Vam dostavlja paket u roku 1-3 radna dana (osim u vanrednim slučajevima).

Cena dostave je fiksna i iznosi 360 dinara, bez obzira na težinu paketa ili količinu poručenih proizvoda. Međutim, za porudžbine preko 5.000 dinara dostava je besplatna.

Opcije plaćanja

Trenutno je dostupna samo opcija plaćanja pouzećem (plaćanje kuriru u gotovini prilikom preuzimanja paketa). Plaćanje platnim karticama ili čekovima građana još uvek nismo u mogućnosti da prihvatimo.

Takođe, sva plaćanja se obavljaju isključivo u dinarima (RSD) i na teritoriji Republike Srbije. Poručivanje ili plaćanje iz inostranstva nije moguće.

Reklamacije

1. Proizvod je stigao neispravan

Ukoliko Vam proizvod stigne neispravan, pozovite nas na 063-52-65-37(PON-PET 08-16h, SUB 08-13h) ili nas kontaktirajte putem mejla na reklamacije@superbazaar.tv i odmah ćemo Vam poslati novi, kao i zakazati dolazak kurira po oštećeni/neispravan.

Troškove slanja novog i vraćanja neispravnog proizvoda snosimo mi, tako da Vi nemate nikakvih dodatnih troškova.

2, Proizvod je stigao oštećen

PRE SAMOG PRIJEMA PAKETA, DOBRO PREGLEDAJTE DA LI JE PAKET VIDNO OŠTEĆEN, POCEPAN, ILI BILO KAKO OŠTEĆEN. TAKVE PAKETE NE PREPORUČUJEMO DA PRIMITE (ODBIJTE PRIJEM I PLAĆANJE UKOLIKO JE DOSTAVA POUZEĆEM).

 

Sigurnosna upozorenja prilikom korišćenja proizvoda

Pre korišćenja proizvoda potrebno je pročitati uputstvo za korišćenje. Svaki proizvod je, pre korišćenja, potrebno isprobati na siguran način. Ukoliko niste potpuno sigurni na koji način da isprobate proizvod, niste sigurni da je proizvod bezbedan za korišćenje ili mislite da postoji mogućnost da prouzrokuje materijalnu štetu ili naškodi zdravlju ljudi - molimo Vas da proizvod ne koristite i da nas o tome odmah obavestite.

Sve proizvode koristite na vlastitu odgovornost. Nastojimo da ponudimo što detaljnije i pravilnije opise i slike proizvoda. Uprkos tome, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci o proizvodu i njihove slike u potpunosti tačni.

Autorska prava

Superbazaar ima autorska prava na sav sadržaj (tekstove, foto/video i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela veb-sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

Datum poslednjeg ažuriranja Uslova korišćenja:
20.03.2024. godine